Ratkaisukeskeinen intensiivikurssi henkistä väkivaltaa ja narsismia parisuhteissa kokeneille, 27.1&3.2.2018

Ratkaisukeskeinen intensiivikurssi henkistä väkivaltaa ja narsismia parisuhteissa kokeneille

27.1  &  3.2.2018, klo: 12 – 17.00.

Sisältö ja tavoitteet

Kurssi on tarkoitettu sekä eronneille, että parisuhteessa oleville. Kurssille otetaan yhteensä kahdeksan osallistujaa. (VIISI KURSSIPAIKKAA VAPAANA, päivitetty 21.12-17)

Kurssin luento-osuuksissa käsitellään narsismia ja henkistä väkivaltaa -mitä ne ovat, miten ne vaikuttavat lähi-ihmissuhteissa ja miten kokemuksista voi selviytyä.

Terapeutin ohjaamassa keskustelussa käydään läpi tiivistetysti kurssilaisten menneisyydessä tapahtuneita vaikeita kokemuksia. Menneisyydestä siirrytään nykyhetkeen, josta nostetaan esille tämänhetkinen suurin ongelma.

Kurssilainen saa mukaansa vaikuttavia ratkaisukeskeisiä työkaluja ja uusia keinoja ongelmansa ratkaisemiseksi.

Ryhmä antaa osallistujille ratkaisukeskeisen työskentelyn kautta vertaistukea, ymmärrystä ja kannustusta. Se, että jokainen kurssilainen saa ymmärretyksi ja kuulluksi tulemisen tunteen on erittäin tärkeää.

Yhtenä tärkeänä tavoitteena on myös se, että kurssilainen lähtee molemmilta kurssikerroilta voimaantuneemmalla ja paremmalla mielellä, kuin sinne tullessa.

Kurssilaisten vertaistuki jatkuu kurssin jälkeen sosiaaliseen mediaan luotavan oman suljetun ryhmän myötä.  Ryhmän avulla kurssivetäjät ovat kurssin jälkeenkin vielä ammattilaisina mukana tukemassa selviytymistä sekä terapeuttista jatkuvuutta.


Jokainen kurssilainen on vaitiolovelvollinen kurssilla käsitellyistä henkilökohtaisista asioista.


Kurssin ajankohta

Lauantaina 27.1 ja 3.2.2018, klo: 12 – 17.00

Tauolla kahvi- ja tee, sekä kevyt välipalatarjoilu.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.1.2018


Paikka

Terapeuttinen keskusteluapu, Jenni Kiviniemi

Psykologipalvelu Psyyke, Arkadiankatu 21A, 00101 Helsinki


Kurssin järjestävät


Kurssin vetää Narsismi.infon luonut, narsismiin perehtynyt sosiaali- ja terveysalan koulutettu ammattilainen Jenni Kiviniemi.

Jenni on koulutukseltaan ratkaisukeskeisen psykoterapeuttikoulutuksen käynyt psykiatrinen sairaanhoitaja ja seksuaalineuvoja.

Jenni on tehnyt yhteistyötä Narsistien uhrien tuki ry:n kanssa vuodesta 2014.

Jenni kohdistaa apuaan henkistä väkivaltaa ja narsismia lähi-ihmissuhteissa kokeneiden avuksi tarjoamalla terapeuttista keskusteluapua, luennoimalla ympäri Suomea ja vetämällä luento- ja keskustelutilaisuuksia, sekä kursseja ja verkkokursseja.

Toisena kurssipäivänä mukana on Narsismi.infon ammattilainen, ratkaisukeskeisen psykoterapeuttikoulutuksen käynyt puheterapeutti ja terveydenhoitaja Hanna Markkanen.

Hannalla on pitkä työkokemus lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä. Hanna tuo mukaan näkökulmia sekä keinoja liittyen lasten kasvattamiseen haasteellisissa ihmissuhteissa.


Maksu ja peruutusehdot

Tutustu huolellisesti maksu ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut noudattamaan alla olevia ehtoja.

Kurssin hinta: 150e

Kurssimaksun tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua. Maksun voi suorittaa yhdessä tai kahdessa erässä.

Kurssimaksuun sisältyy kurssikansiossa jaettava luentomateriaali, ratkaisukeskeiset harjoitukset ja työkalut, sekä kahvi/tee tarjoilu.

Kun olet saanut vahvistusviestin sähköpostitse kurssille osallistumisesta, osallistumisesi on sitova.

Peruutus on tehtävä sähköpostitse tai tekstiviestillä viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

5-13 päivää ennen kurssia tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet (50%) kurssin kokonaishinnasta. Kurssin alkamispäivänä tai 1-4 päivää ennen kurssia tehdyistä peruutuksista veloitetaan kurssin kokonaissumma.

Mikäli sairastut, voi kurssin perua veloituksetta kurssin alkamispäivästä kaksi viikkoa ennen kurssin alkuun, lääkärintodistusta vastaan.


Ilmoittaudu kurssille lähettämällä nimesi ja yhteystietosi sähköpostiosoitteeseen: jenni@narsismi.info
Otamme sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä.

Kurssipalautetta edelliseltä kurssilta 2017

 

”Tunnen oloni nyt paljon positiivisemmaksi”.

”Tulin kurssille synkän pilven kanssa, nyt olen kuin uudestisyntynyt”.

”Vahvuus -se nousi esiin. Pystyn mihin vaan!”

”Minä olen selviytyjä!”

”Helpotti huomata muiden kokeneen samaa. En ole yksin.”

”Sain lisää voimaa ja faktatietoa”.

”Voimaannuttavaa tavata toisia samantapaisia kokemuksia kokeneita. Samoin Jenni, sinulla on voimaannuttava ja rauhallinen tapa käydä läpi asioita. Kiitos Hyvistä vinkeistä elämään ja arkeen!”

”Antoisa kurssi, joka antoi minulle työkaluja ja tapoja mennä eteenpäin. Kiitos, tällaisille kursseille on todella tarvetta!”

”Kiitos, voin nyt paljon paremmin”.


Sydämellisesti tervetuloa!