YouTube

Narsismi.infon perustajan Jenni Kiviniemen YouTube-videot käsittelevät narsismin piirteitä ja niiden vaikutuksia lähisuhteisiin, sekä tarjoavat keinoja haastavista kokemuksista selviytymiseen.

Kanavalta löydät myös terapeuttisia meditaatioharjoituksia, jotka ovat tehty yhteistyössä Kuparikettu -kanavan kanssa.

Tilaa YouTube -kanava ja paina kello -kuvaketta, niin saat heti tiedon, kun uusia videoita ladataan!

Videot

Mistä narsistin tunnistaa?

Video kuvaa lyhyesti ja ytimekkäästi mitä narsismi on ja mitä se ei ole.

https://youtu.be/dQhlty9ct94

Narsisti parisuhteessa

Video antaa vastauksia seuraaviin kysymyksiin: Mistä voi tietää olevansa parisuhteessa narsistin kanssa? Miltä suhteen alku tuntuu ja miten suhde yleensä etenee? Mitkä auttavat selviytymään narsistisesta parisuhteesta ja mitä tulee ottaa huomioon?

Narsistin uhrin selviytymisprosessi

Video kertoo narsistin uhrin kolmivaiheisesta selviytymisprosessista: uhri, selviytyjä ja kukoistaja. Miten narsismin aiheuttamista vaikutuksista, sekä vakavista haitoista voi selviytyä ja toipua?

Kolmivaiheinen selviytymisprosessi traumoja ja muita vaikeita kokemuksia kokeneille, on amerikkalaisen psykoterapeutin Yvonne Dolanin luoma. Lisää kirjassa: Pieni askel, 2017, Lyhytterapiainstituutti Oy.

Lisää videoita YouTube:ssa!

Terapeuttiset meditaatiot


Meditaatioharjoitukset ovat tehty yhteistyössä Kuparikettu -kanavan kanssa. Kupariketun ihanan rentouttavat ja pidetyt meditaatioharjoitukset niin aikuisille, kuin lapsillekin löydät: https://www.youtube.com/channel/UCU31…

Meditaatioharjoituksissa on käytetty myönteistä ajattelua voimistavia, sekä ratkaisukeskeisestä terapiasta tuttuja menetelmiä.

Suosittelemme kuuntelemaan meditaatioharjoituksia erityisesti iltaisin ennen nukkumaanmenoa rauhallisen ja stressittömän unen edesauttamiseksi.

Tutkimukset vahvistavat meditaatioharjoitusten vähentävän tunnepitoista rasitusta, helpottavan kielteisiä mielentiloja, sekä parantavan useilla tavoin elämänlaatua.

Terapeuttinen meditaatio – Narsismia parisuhteissa kokeneille

Tämä terapeuttinen meditaatio kuljettaa pehmeästi läpi narsistisen parisuhteen. Meditaatio rauhoittaa, vahvistaa itseluottamusta ja turvallisuuden tunnetta, sekä luo uskoa hyvään omannäköiseen tulevaisuuteen.

Terapeuttinen meditaatio – Vapautuminen eri väkivallan kokemuksista

Tämä terapeuttinen meditaatio on kohdistettu lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia kokeneille. Harjoitus vahvistaa turvallisuudentunnetta ja positiivista minäkuvaa vaikeiden kokemusten jälkeen.

Terapeuttinen meditaatio – Tunteen muuttaminen positiviseksi

Tämä terapeuttinen meditaatio auttaa käsittelemään ja päästämään irti vaikeista tunteista ja menemään kohti helpompaa olotilaa.

Terapeuttinen meditaatio – Pois suorittamisesta

Meditaatio auttaa päästämään irti hektisestä arjesta ja hypähtämään mielikuvituksen avulla hetkeksi ihanan rentouttavaan, sekä toiveekkaaseen olotilaan.