Narsismi.info Youtube:ssa

Narsismi.infon Youtube -kanavalta löydät videoita narsismista, sen piirteistä, vaikutuksista, sekä kokemuksista selviytymisestä.

Kanavalla myös terapeuttisia meditaatioharjoituksia, jotka ovat tehty yhteistyössä Kuparikettu -kanavan kanssa.

Tilaa Narsismi.info -kanava ja paina kello -kuvaketta, niin saat heti tiedon, kun uusia videoita ladataan!

Videot

Mistä narsistin tunnistaa?

Video kuvaa lyhyesti ja ytimekkäästi mitä narsismi on ja mitä se ei ole.

https://youtu.be/dQhlty9ct94

Narsisti parisuhteessa

Video antaa vastauksia seuraaviin kysymyksiin: Mistä voi tietää olevansa parisuhteessa narsistin kanssa? Miltä suhteen alku tuntuu ja miten suhde yleensä etenee? Mitkä auttavat selviytymään narsistisesta parisuhteesta ja mitä tulee ottaa huomioon?

https://youtu.be/zLHqNWl-cCc

Narsistin uhrin selviytymisprosessi

Video kertoo narsistin uhrin kolmivaiheisesta selviytymisprosessista: uhri, selviytyjä ja kukoistaja. Miten narsismin aiheuttamista vaikutuksista, sekä vakavista haitoista voi selviytyä ja toipua?

Kolmivaiheinen selviytymisprosessi traumoja ja muita vaikeita kokemuksia kokeneille, on amerikkalaisen psykoterapeutin Yvonne Dolanin luoma. Lisää kirjassa: Pieni askel, 2017, Lyhytterapiainstituutti Oy.

https://youtu.be/A8ktwZatqUs

Terapeuttiset meditaatiot


Teemme yhteistyössä Kuparikettu -kanavan kanssa rentouttavia meditaatioharjoituksia. Kupariketun suositut ja erittäin pidetyt meditaatioharjoitukset niin aikuisille, kuin lapsillekin löydät: https://www.youtube.com/channel/UCU31…

Suosittelemme kuuntelemaan meditaatioharjoituksia erityisesti iltaisin ennen nukkumaanmenoa rauhallisen ja stressittömän unen aikaansaamiseksi. Tutkimukset vahvistavat meditaatioharjoitusten vähentävän tunnepitoista rasitusta, helpottavan kieteisiä mielentiloja sekä parantavan useilla tavoilla elämän laatua.

Terapeuttinen meditaatio – Vapautuminen eri väkivallan kokemuksista

Tämä terapeuttinen meditaatio on kohdistettu lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia kokeneille. Harjoitus vahvistaa turvallisuuden tunnetta ja positiivista minäkuvaa vaikeiden kokemusten jälkeen.

Meditaatioharjoituksessa on käytetty voimavara- ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, sekä ratkaisukeskeisestä terapiasta tuttuja myönteistä ajattelua ja selviytymistä voimistavia menetelmiä.

Linkki meditaatioharjoitukseen:

https://youtu.be/hVlTNKXgjRc

Terapeuttinen meditaatio – Tunteen muuttaminen positiviseksi

Tämä terapeuttinen meditaatio auttaa käsittelemään ja päästämään irti vaikeista tunteista ja menemään kohti parempaa, sekä helpompaa olotilaa. Meditaatioharjoituksessa on käytetty ratkaisukeskeisestä-/ ja hyväksymis-omistautumisterapiasta tuttuja menetelmiä.

Linkki meditaatioharjoitukseen:

https://youtu.be/75Ht3mCFz8s