Oikeus olla minä -Workshop, haitallisista suhteista jo poispäässeille toipumistyön tueksi, 4.11.2021

OIKEUS OLLA MINÄ WORKSHOP HAITALLISISTA SUHTEISTA JO POISPÄÄSSEILLE TOIPUMISTYÖN TUEKSI, 4.11.2021, klo: 18-19.30

Workshop pidetään Zoom alustalla

Osallistumismaksu: 32e (Max.20 osallistujaa)

Vetäjät: Jenni Kiviniemi (psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen terapeutti, seksuaalineuvoja, kirjailija) ja Merja Kujala (kirjallisuusterapiaohjaaja, kirjoittamisen opettaja)

SISÄLTÖKUVAUS

Opi tunnistamaan haitallisten ja terveiden suhteiden erot – 20min. luento, Jenni Kiviniemi

Luento antaa vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Mistä tunnistaa haitallisten ja terveiden suhteiden merkit?
  • Mistä tietää mihin toisen käyttäytymisessä tulee reagoida, milloin ja minkälaisin keinoin?
  • Miten voi vaikuttaa itse siihen, että oma lähisuhde olisi tasapainoinen ja perustuisi terveelle, molempia osapuolia kunnioittavalle ja arvostavalle pohjalle?
  • Luento auttaa näkemään kirkkaammin omia nykyisiä, sekä myös tulevia lähisuhteita.

Luennon jälkeen teemme jokainen omassa rauhassamme noin kymmenen minuutin mittaisia kirjoitusharjoituksia ja keskustelemme niistä.

Kirjoittaminen on vahva ja turvallinen keino käydä läpi omia kipeitä kohtia ja haasteita. Kirjoittaminen auttaa löytämään ja vahvistamaan lempeällä ja armollisella tavalla omia tärkeitä tavoitteita ja toiveita.

Teemana ohjatuissa kirjoitusharjoituksissa ovat meidän omat oikeutemme, mitä meillä jokaisella ihmisellä on.

Voit jakaa ryhmän ja ohjaajien kanssa kirjoittamastasi aina juuri sen verran, kun tuntuu sopivalta – tai jättää kokonaan väliin ja osallistua pelkästään kuunnellen. Tärkeintä on se, mitä syntynyt teksti sinussa itsessäsi herättää, mitä nousee esiin.

Mitään ei ole pakko ja mitään ei voi tehdä väärin. Kirjoittaminen saattaa tuoda mukanaan uusia oivalluksia ja auttaa jäsentelemään omia ajatuksia.

WORKSHOPIN VETÄJÄT

Jenni Kiviniemi on psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen terapeutti, seksuaalineuvoja ja kirjailija. Hän pitää terapiavastaanottoa Helsingissä ja on perehtynyt narsismia ja lähisuhdeväkivaltaa lähisuhteissa kokeneiden auttamiseen. Jennin esikoiskirja Hyvästit narsistille – Tervetuloa oma elämä julkaistiin v.2020. Jenni kirjoittaa Vapaus kukoistaa nimistä blogia Hidasta elämää -verkkosivustolle.

Merja Kujala on kirjallisuusterapiaohjaaja ja luovan kirjoittamisen opettaja. Hän ohjaa kirjoittajaryhmiä Tampereen seudulla ja hänellä on halu auttaa henkistä väkivaltaa kohdanneita ja ymmärrystä siitä, mitä toipuminen vaatii. Ohjaajana Merja on myötätuntoinen ja lämmin.

IILMOITTAUTUMINEN

Voit ilmoittautua mukaan Webinaariin täältä: https://docs.google.com/forms/d/1w3GDq2OD3CKeI3nz1MiS4m86GnMwRSZYQgC4VSEXU_k/edit

Webinaari pidetään Zoom-alustalla, jonne saat linkin sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Salasanan saat sähköpostiisi vuorokauttta ennen Webinaaria.

MAKSUOHJEET JA PERUUTUSEHDOT

Saat osallistumisesta sähköpostiisi laskun, 32e (Alv 0%), jossa eräpäivä on 7vrk kuluttua.

Maksusuorituksen puuttuessa eräpäivään mennessä osallistuminen peruuntuu automaattisesti.

Jos estyt osallistumasta Workshopiin peruthan osallistumisesi mahdollisimman ajoissa, jolloin mahdollistat jonkun toisen henkilön osallistumisen, kiitos!

Peruuttamattomista osallistumisista ei palauteta jo maksettua osallistumismaksua.

Peruutus sähköpostitse: jenni@kiviniemi.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteiseen miellyttävään hetkeen, joka on luotu vahvistamaan sinua ja ainutlaatuisen tärkeää toipumisprosessiasi!

Yst. Jenni ja Merja