Selviydy narsistisesta lähi-ihmissuhteesta -4viikon ratkaisukeskeinen verkkokurssi

Ratkaisukeskeinen 4 viikon verkkokurssi narsismia lähi-ihmissuhteissa kokeneille

Tämä verkkokurssi on ainutlaatuinen ja Suomessa ainoa narsismiin perehtyneiden sosiaali- ja terveysalan psykoterapia koulutettujen ammattilaisten tarkasti suunnittelema kokonaisuus.

Kurssilla painottuvat ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta tutut vaikuttavat ja miellyttävät terapiamenetelmät.

Materiaalit ja kirjoitustehtävät tehdään omassa tahdissa ja viikottaiset sähköpostiviestit muistuttavat ja kannustavat materiaalien lukemiseen ja kirjoitustehtävien tekemiseen.

Kesto neljä viikkoa.

Verkkokurssiin sisältyy:

  • Selkeät ja tarkat ohjeet kurssin aloittamiseen ja tekemiseen.
  • Henkilökohtainen 30min. ratkaisukeskeinen puhelinterapia verkkokurssin loppupuolella. Puhelinterapia antaa terapeuttista keskusteluapua ja tukea tämänhetkiseen elämäntilanteeseen ja auttaa jatkamaan elämässä eteenpäin haasteiden ja tavoitteiden kanssa.
  • Pääsy suljettun ja salattuun Facebook- ryhmään. Ryhmässä voi tutustua ja keskustella samoja haasteita kokeneiden kanssa ja saada tärkeää vertaistukea. Ryhmän jäsenyys jää voimaan niin kauaksi aikaa, kuin itse haluaa. Kurssivetäjät pitävät yllä Facebook ryhmää ja julkaisevat aihetta koskevia ajankohtaisia kirjoituksia ja kauniita kuvia aforismeineen.
  • Ainutlaatuiset materiaalit ja ratkaisukeskeiset miellyttävät kirjoitustehtävät, kaikki heti saatavilla ja käytettävissä. Ohjeet kannustavat käymään läpi ja tekemään 2 tekstimateriaalia ja 1-2 kirjoitustehtävää viikossa. Materiaalit antavat tietoa narsimista ja siitä selviytymisestä. Kirjoitustehtävät ovat vaikuttavia ja ne vahvistavat omaa ajattelua, itsetuntoa, sekä voimavaroja ja selviytymisprosessia.
  • Materiaalit oat käytössäsi niin kauan kuin tarvitset.
  • Lisäksi vapaavalintainen ratkaisukeskeinen 15min. seurantapuhelu kuukauden päästä verkkokurssin päättymisestä, tilanteen tarkistamiseksi ja terapeuttisen tuen jatkuvuuden takaamiseksi.

Kurssivetäjät

Jenni Kiviniemi, ratkaisukeskeinen psykoterapia koulutus, psykiatrinen sairaanhoitaja ja seksuaalineuvoja

Hanna Markkanen, ratkaisukeskeinen psykoterapia koulutus, terveydenhoitaja ja puheterapeutti

Kurssivetäjien tarkemmat henkilökuvaukset löydät täältä!

Hinta: 54.50e

(Sis. Alv.24%)

Tilausohjeet

Tilaa verkkokurssi lähettämällä nimesi ja yhteystietosi: jenni@narsismi.info

Saat vastauksen sähköpostiisi ja ohjeet kurssin aloittamiseen vuorokauden sisällä.

Maksuehdot

Verkkokurssin lasku lähetetään sähköpostitse. Maksusuoritus suoritetaan yhdessä erässä ennen kurssin aloitusta. Maksun näkyessä palveluntuottajan tilillä, saat sähköpostiisi tervetuloviestin, ohjeet, ensimmäiset materiaalit ja Kirjoitustehtävät, sekä kutsun suljettuun ja salattuun Facebook verkkokurssiryhmään.

Palautusehdot

Kuluttajasuojalain nojalla, heti käyttöön otettavalla digitaalisella sisällöllä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuotteen hintaa ei siis palauteta.

Reklamaatiot

Reklamaatiot palvelun sisältöön liittyvissä asioissa voi osoittaa: jenni@narsismi.info. Reklamaatiot hoidetaan ensisijaisesti sähköpostitse.


Verkkokurssipalautteita

”Kiitos upeasta kurssista, korvaamattomista ohjeista ja tienviitoista, sekä älykkäästä ohjauksesta!”

”Kurssinvetäjien sydämellä tehty työ todella näkyy ja tuntuu”.

”Me selviydymme, koska me uskallamme puhua!”

”Tätä olis voinut jatkaa vaikka kuinka kauan!”

”Verkkokurssilla vierailu voimaannutti minua”.