VERKKOKOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Lähisuhdeväkivalta ja narsismi kietoutuvat ilmiöinä usein yhteen, aiheuttaen epäterveitä ja moniongelmaisia ihmissuhteita. Nämä kaksi ilmiötä jättävät kokijoihinsa tavallisesti syviä vaurioita ja oikeanlaisen avun löytäminen voi joskus olla turhankin haastavaa.

Narsismia ja väkivaltaa lähisuhteissaan kokeneet usein toivovat, että heidän tapaamillaan ammattilaisilla olisi perustason tietämys näistä ilmiöistä, jotta he voisivat kokea tulevansa kuulluksi ja saisivat tukea sekä konkreettisia ohjeita mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Olemme huomanneet, että nämä yleiset, mutta moniulotteiset ja -syiset, tunteita ja kysymyksiä nostattavat ilmiöt tulevat väistämättä kaikissa palveluissa vastaan ja haastavat aina rautaisenkin ammattilaisen.

Verkkokoulutus tarjoaa tietoa ja työkaluja auttamisalan ammattilaisille lähisuhdeväkivalta ja narsismi ilmiöiden tunnistamiseen ja kohtaamiseen työssään.

KOHDERYHMÄ

Terapeutit, sekä asiakas- ja potilastyötä tekevät ammattilaiset, jotka kohtaavat työssään lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia, sekä kaipaavat lisää keinoja ymmärtää ja auttaa väkivaltaa ja narsismia lähisuhteissa kokeneita.

KOULUTUSOHJELMA

Klo:8.30 Tervetuloa!

Klo: 8.45-10.15 Narsismi

Mitä narsismi on? Miten narsismi ilmenee lähisuhteissa ja minkälaisia seurauksia siitä on? Mikä auttaa toipumaan?

Ilmiötä tarkastellaan narsistisen ihmisen vaikutuspiirissä olevan näkökulmasta.

Kouluttaja: Jenni Kiviniemi (psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen terapeutti, seksuaalineuvoja, kirjailija)

Klo: 10.15-10.30 Kahvitauko

Klo: 10.30-12 Lähisuhdeväkivalta

Mitä lähisuhdeväkivalta on ja mitä eri väkivallan muotoja on olemassa? Miten lähisuhdeväkivaltaa kokenutta voi konkreettisesti auttaa?

Kouluttajat: Hyvinpitely / Katja Kytölä (sosionomi, ratkaisukeskeinen terapeutti, kirjailija) Ellimari Kortman (sosionomi) ja Tiina Vuorikoski (sosionomi, tradenomi, psykoterapeuttiopiskelija)

Klo:12.30-13 Aikaa yhteiselle keskustelulle ja kysymyksille

KOULUTTAJAT

Kouluttajat ovat lähisuhdeväkivaltaan ja narsismiin perehtyneitä sosiaali- ja terveydenhoitoalan kokeneita ammattilaisia.

Hyvinpitelyn Katja, Elli ja Tiina ovat Valviran laillistamia sosionomeja, joilla on erilaisia väkivalta-, trauma- ja kriisityön koulutuksia sekä vankka kokemus käytännön lähisuhdeväkivaltatyöstä.

Jenni Kiviniemi on psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen terapeutti ja seksuaalineuvoja.

Katjalta on julkaistu v.2021 lähisuhdeväkivallasta kertova tietokirja Pahoinpitelystä hyvinpitelyyn (Basam Books) ja Jennin esikoisteos Hyvästit narsistille – Tervetuloa oma elämä (Kirjapaja) julkaistiin v.2020.

OSALLISTUMISMAKSU

149e (Alv 0%)

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu täältä:  https://forms.gle/M4P7yTUJzaMobxm46

Koulutus pidetään Zoom-alustalla, jonne saat linkin sähköpostitse koulutuksen näkyessä maksettuna, viimeistään toukokuun alussa.

MAKSUOHJEET JA PERUUTUSEHDOT

Saatuamme ilmoittautumisesi lähetämme sinulle tai antamaasi laskutusosoitteeseen sähköpostissa koulutuslaskun 149e (Alv 0%), jossa on eräpäivä kaksi viikkoa ennen verkkokoulutusta. Maksusuorituksen puuttuessa eräpäivään mennessä osallistuminen peruuntuu automaattisesti.

Jos et jostain syystä pääsekään osallistumaan verkkokoulutukseemme, pyydämme ystävällisesti perumaan osallistumisen mahdollisimman ajoissa, viimeistään viikkoa ennen koulutusta. Näin vapautat paikkasi jollekin toiselle sitä tarvitsevalle, kiitos!

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 
– Jenni, Katja, Elli ja Tiina