Webinaari: Narsistisesta ja läheisriippuvasta suhteesta eheytyminen


Webinaari yhdessä Eevi Minkkisen kanssa Narsistisesta ja läheisriippuvasta suhteesta eheytyminen keskiviikkona 8.6.2021 klo: 18-20. Hinta: 25e.

Webinaari pidettiin ensimmäisen kerran 14.4.2021.

Webinaarista tehdään myös tallenne jonka voit katsoa sinulle sopivana ajankohtana jos et pääse livenä paikalle.

Narsistisesta suhteesta eheytyminen – Jenni Kiviniemi

Narsistinen lähisuhde on tavallisesti hyvin haastava ja ongelmallinen ihmissuhde, jossa lähisuhdeväkivallan piirteet ovat tutkitusti läsnä.

Narsistisen henkilön kanssa lähisuhteessa olleet kuvaavat kokeneensa mm. epäoikeudenmukaista, nöyryyttävä ja alentavaa kohtelua, sekä erimuotoista hyväksikäyttöä. Kokemukset aiheuttavat usein pelkoa, turvattomuuden tunnetta, epävarmuutta, sekä luottamuksen tunteen katoamista itseä ja koko maailmaa kohtaan.

Jenni puhuu luennollaan niistä keinoista, joiden avulla toipuminen ja eheytyminen, sekä mielekkään oman elämän rakentaminen on mahdollista vaikeiden kokemusten jälkeen.

Jenni Kiviniemi on ratkaisukeskeinen terapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja ja seksuaalineuvoja. Jenni on perehtynyt lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia kokeneiden auttamiseen. Jenni on kirjoittanut kirjan ”Hyvästit narsistille, tervetuloa oma elämä” (Kirjapaja 2020). https://lkkp.kauppakv.fi/sivu/tuote/hyvastit-narsistille/2715463

Läheisriippuvuudesta eheytyminen – Eevi Minkkinen

Läheisriippuvuuden vastakohta ei ole yli-itsenäinen ihminen joka ei tarvitsisi ketään. Läheisriippuvassa suhteessa kiinnymme ja olemme suhteessa tavoilla, jotka tapahtuvat itsemme kustannuksella.

Läheisriippuvuuteen juurisyihin kuuluu usein turvaton kiintymystyyli ja siksi sisäisen turvan vahvistaminen on toipumisessa keskeistä.

Eevi puhuu luennollaan sisäisen turvan vahvistamisesta läheisriippuvuudesta eheytymisen tiellä, sekä siitä miten löytää riippuvuussuhteen sijaan keinoja terveeseen kiintymykseen.

Eevi Minkkinen on itsetuntemusohjaaja ja kouluttaja joka on kirjoittanut kirjan ”Ymmärrä itseäsi, ymmärrä suhteitasi” läheisriippuvuudesta toipumisen tueksi. https://hidastaelamaa.fi/puoti/ymmarra-itseasi-ymmarra-suhteitasi/

Voit ilmottautua Webinaariin täältä: https://kassa.eeviminkkinen.fi/p/148

Lämpimästi tervetuloa mukaan!