Narsismi.infon asiantuntijat

Asiantuntijamme ovat narsismiin perehtyneitä sosiaali- ja terveysalan psykoterapiakoulutettuja kokeneita ammattilaisia.

Teemme yhteistyötä Narsistien uhrien tuki ry:n kanssa.


Jenni Kiviniemi

Koulutukset

ratkaisukeskeinen psykoterapiakoulutus  (postgraduate diploma solution focused therapy). 2016. UWE Bristol England / HPI Helsinki.

psykiatrinen sairaanhoitaja. 2007. Lapin Ammattikorkeakoulu, Kemi.

Kriisityön erikoistumisopinnot, Debriefing ohjaaja. 2018-2019. Suomen Psykologinen Instituutti, Helsinki.

Licenced practitioner of NLP. 2013. NLP Akatemia, Espoo.

Yhteisöhoidon asiantuntija. 2010. Jyväskylän oppikeskus Oy, Jyväskylä.

Seksuaalineuvoja. 2009. Peräpohjolan opisto, Tornio.

Narsismi.info

Ajatus Narsismi.infon perustamiseen syntyi terapiaopintojeni aikana. Apua hakevia, lähisuhdeväkivaltakokemusten vuoksi oli paljon. Monet kertoivat, ettei lähisuhdeväkivaltaa ja erityisesti narsismia tuntevia apua tarjoavia ammattilaisia ollut riittävästi tarjolla. Myös mennyt henkilökohtainen kokemus vaikutti taustalla. Omakohtainen kokemus tuo työhöni aitoa sydämestä lähtevää halua auttaa ja tukea muita samankaltaisia kokemuksia kokeneita.

Työkokemus ja vapaaehtoistyö

Työtaustani on päihde- ja mielenterveyskuntoutustyöstä. Vuodesta 2014 olen kohdistanut terapia-apua lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia kokeneille. Tarjoan ratkaisukeskeistä terapiaa ja pidän luento- ja keskustelutilaisuuksia, sekä kursseja lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia kokeneiden avuksi.

Olen tehnyt yhteistyötä Narsistien uhrien tuki ry:n kanssa vuodesta 2014 pitämällä yhteisiä luento- ja keskustelutilaisuuksia, kirjoittamalla jäsenlehteen ja ohjaamalla yhdistyksen vapaaehtoisia vertaistukiryhmien vetäjiä.

Henkilökohtainen kokemus narsismista tuo auttamistyöhöni tieto taitoa, jota ilman ammattilaisetkaan eivät voi täysin ymmärtää mistä narsismissa ja henkisessä väkivallassa todella on kyse.

Yhteystiedot:

jenni@kiviniemi.fi

Terapiavastaanotto:

Kutomopark, Kutomotie 16, 00380 Helsinki.


Hanna Markkanen

ratkaisukeskeinen psykoterapiakoulutus (postgraduate diploma solution focused therapy). 2016. UWE Bristol England / HPI Helsinki

puheterapeutti (FM)

terveydenhoitaja (AMK)

Hanna on työskennellyt terveydenhoitajana äitiys- ja lastenneuvolassa ja tehnyt puheterapeutin työtä vuodesta 2010 lähtien. Hanna tekee myös puheterapeutin tutkimuksia ja työskentelee yhdessä monikulttuuristen perheiden kanssa.

Yhteystiedot:

hannariitta.markkanen@gmail.com


Marjut Niemelä

sosionomi (AMK), yhteisöpedagogi (AMK)

ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja ratkaisukeskeinen psykoterapeuttiopiskelija (Lyhytterapiainstituutti) 

NLP -practitioner

Marjut on työskennellyt vuodesta 2013 Narsistien uhrien tuki ry:ssä tuki- ja ohjaustyössä, sekä vapaaehtoistyön (vertaistukiryhmät ja vertaistukipuhelin) koordinoinnissa.

Tällä hetkellä Marjut tekee perhetyötä ja sosiaaliohjausta tehostetun lastensuojelun avopalveluissa yksityisellä puolella.

Marjutilla on kokemusta kuuden vuoden ajalta vertaistukiryhmien ohjaamisesta narsististen vanhempien aikuisille lapsille ja hän on kehittänyt aiheeseen myös toipumis- ja kasvuohjelmaa.

Marjutilla on omakohtainen kokemus narsistisesta perhekuviosta ja sen vaikutuksista, sekä henkilökohtainen kasvu- ja kehitystarina.

Yhteystiedot:

marjut.niemela7@gmail.com