Ratkaisukeskeistä terapiaa

Ratkaisukeskeistä terapiaa ja terapeuttista keskusteluapua

-lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia kokeneille tarjoaa Narsismi.infon perustaja Jenni Kiviniemi. Synt.1982.

Jenni on koulutukseltaan ratkaisukeskeisen psykoterapeuttikoulutuksen käynyt psykiatrinen sairaanhoitaja ja seksuaalineuvoja.

Jenni kohdistaa apuaan lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia lähi-ihmissuhteissa kokeneiden avuksi tarjoamalla terapeuttista keskusteluapua ja ratkaisukeskeistä terapiaa, luennoimalla ympäri Suomea ja vetämällä luento- ja keskustelutilaisuuksia, sekä kursseja ja verkkokursseja.

Jenni on tehnyt aktiivisesti yhteistyötä Narsistien uhrien tuki ry:n kanssa 2014 vuodesta lähtien.


Pidemmät koulutukset          

ratkaisukeskeinen psykoterapeuttikoulutus. (Post-Graduate Diploma in Solution Focused Therapy) 2016. UWE Bristol, University of the West of England / HPI, Helsinki.

(”Post-Graduate Diploma in Solution Focused Therapy” on kolmevuotinen, englantilaisen korkeakoulujärjestelmän mukainen ylempi yliopistotutkinto.)

psykiatrinen sairaanhoitaja. 2007. Lapin Ammattikorkeakoulu, Kemi.

Lyhyemmät koulutukset

seksuaalineuvoja. 2009. Peräpohjolan opisto, Tornio.

yhteisöhoidon asiantuntija. 2010. Jyväskylän oppikeskus Oy, Jyväskylä.

Licenced Practitioner of NLP. 2013. NLP Akatemia, Espoo.


Työstäni

Psykiatrisen sairaanhoitajan koulutukseni antaa pätevyyden tarjota sairaanhoitajan terapeuttista keskusteluapua. Lisäksi olen käynyt kolmevuotisen, englantilaisen yliopiston, UWE Bristol:in ratkaisukeskeisen psykoterapeuttikoulutuksen.

Ammattinimike Post-Graduate Diploma in Solution Focused Therapy on englantilaisen korkeakoulujärjestelmän mukainen ylempi yliopistotutkinto.

Valvira ei ole vielä hyväksynyt englantilaisen yliopiston psykoterapeuttikoulutusta, jonka vuoksi palveluistani ei voi saada Kela-korvausta. Koulutus oikeuttaa minut tekemään ratkaisukeskeistä terapiatyötä.


Katso ja varaa terapia-aikoja täältä!


Terapeuttinen keskusteluapu, Jenni Kiviniemi

terapeuttinen.keskusteluapu@gmail.com

Kutomopark, Kutomotie 16, 00380 Helsinki

Y-tunnus: 2646115-5


Olet lämpimästi tervetullut!